spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ America dă ROȘU războiului dintre serviciile secrete și parchete la București

EXCLUSIV/ America dă ROȘU războiului dintre serviciile secrete și parchete la București

-

Surse apropiate serviciilor secrete americane au declarat pentru FLUX 24 că există mari nemulțumiri în Washington D.C despre luptele interne între serviciile secrete și parchetele din România în mod special în ultimii doi ani.

Mai mult, unele din sursele citate nu s-au sfiit să sugereze legăturile unora din serviciile secrete românești cu Rusia, dar fără a detalia acest subiect,refuzând să comenteze speculațiile privind implicarea serviciilor secrete românești în afaceri de corupție, inclusiv pe fondurile provenite din America, așa cum a fost acuzat actualul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea.

- Advertisement -

Pentru noi este o vulnerabilitate de securitate acest război între serviciile secrete pe de o parte și în plus disputele între serviciile secrete și DNA în special, dar există conflicte în derulare și cu DIICOT, au susținut sursele citate de FLUX 24.

În America e campanie electorală, aici avem o luptă internă, dar ne îngrijorează ce se întâmplă în România, acolo totul poate degenera în ceva ce nu dorim, au susținut sursele citate.

- Advertisement -

România a rămas unul din ultimii aliați fideli ai Americii în zona Europei Centrale și de Est, iar toate aceste conflicte nu fac decât să contribuie la consecințe negative pe termen scurt și mediu, au mai spus sursele americane.

Ne îngrijorează că președintele Iohannis nu pare a dori sau nu poate a opri această luptă pentru influență și controlarea anumitor sectoare, au mai relevat sursele contactate de FLUX 24.

România devine o zonă de război intern între structurile de forță care nu ne place deloc, au mai susținut sursele.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img