spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV: Alina Gorghiu şi-a plimbat şi logodnicul în America/FLUX 24 va face...

EXCLUSIV: Alina Gorghiu şi-a plimbat şi logodnicul în America/FLUX 24 va face dezvăluiri despre finanţatorul excursiei americane a co-preşedintelui PNL

-

Scandalul vizitei în America a co-preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, nu s-a sfârşit. După implicarea în vizita acesteia a directorului Antenei 3, Mihai Gâdea, ies la iveală noi informaţii explozive.

- Reclama -

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV/ SCANDAL ROMÂNESC ÎN WASHINGTON D.C: Dezvăluiri despre aventurile Alinei Gorghiu cu Mihai Gâdea pe malurile Potomacului

FLUX 24 a aflat în exclusivitate că Alina Gorghiu nu a fost în SUA însoţită doar de doi senatori PNL, aşa cum se ştia până acum.

Alina Gorghiu şi-a plimbat şi logodnicul în America, Lucian Isar, fost ministru în guvernul Ponta.

Alina Gorghiu face o vizită în SUA care a avut drept principal scop oficial participarea la Micul Dejun de Rugăciune organizat în Congresul american, dar co-preşedintele PNL a completat excursia şi cu o escală la Chicago.

FLUX 24 VA PREZENTA DETALII EXPLOZIVE DESPRE CINE A FINANŢAT VIZITA ÎN SUA A ALINEI GORGHIU

FLUX 24 a obţinut în exclusivitate o fotografie cu cei doi la un restaurant din Chicago, unde Alina Gorghiu a fost înainte să ajungă în Washington D.C. La masă au fost şi cei doi senatori PNL, dar Lucian Isar a fost pus în capul mesei.

alinalogodnicPe linie de partid PNL, Lucian Isar, a fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în guvernul Victor Ponta, iar apoi consilierul lui Stelian Tănase când acesta a condus TVR susţinut de PNL.

Lucian Isar a lucrat în domeniul bancar, dar a fost dat afară la cererea BNR în urma atacului speculativ a­su­pra leului din septembrie 2008. Isar ocupa în acel moment poziţia de vicepreşedinte al Bancpost, fiind responsabil cu operaţiuni de Tre­zorerie.

În urma atacului speculativ de la începutul crizei, doi ban­cheri au fost expulzaţi din sis­tem: Lucian Isar, de la Banc­post, şi Bogdan Mihoc, de la U­niCredit. Ei au fost acuzaţi de BNR că au încălcat regulile jo­cului atunci cînd Banca Naţio­na­lă a fost pusă sub o presiune ex­traordinară să apere leul. Lor li s-a pus în spate creşterea ex­po­nenţială a dobînzilor la lei, ca­re a dus la o fractură pe piaţa monetară. Bancpost a încercat atunci să-l protejeze pe Isar şi i-a schimbat funcţia, scoţîndu-l de la Trezorerie, decizie care nu a fost suficientă. Gu­ver­na­to­rul Mu­gur Isărescu a fost de ne­în­du­plecat, retrăgîndu-i drep­tul de a mai profesa în bancă la acel nivel, la fel ca şi Mihoc.

Zilele trecute, tabloidul Click a scris că cei doi, Alina Gorghiu şi Lucian Isar, s-ar fi şi căsătorit, dar informaţia nu a fost confirmată de cei doi deocamdată.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img