spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăJustitieEuroparlarmentarul PNȚCD Cristian Terheș: Îi solicit public lui Stelian Ion să "găsească...

Europarlarmentarul PNȚCD Cristian Terheș: Îi solicit public lui Stelian Ion să „găsească soluții” pentru a se redeschide dosarul cu casele furate de familia Iohannis

-

Klus Iohannis – sterpelitorul de case cu acte false, cel care nu a platit statului 300.000 de euro, bani proveniti din inchirierea caselor obtinute ilegal – ii cere ministrului justitiei Stelian Ion sa „gaseasca solutii” pentru a se redeschide dosarul de la 10 august, clasat definitiv. In conditiile acestea si eu ii solicit public lui Stelian Ion sa „gaseasca solutii” pentru a se redeschide dosarul cu casele furate de familia Iohannis si sutele de mii neplatite de la stat, care a fost tot clasat definitiv, a anunțat pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

- Reclama -

Referitor la acest dosar, Europea Libera a scris:””Procurorii au anchetat modul în care Klaus și Carmen Iohannis au intrat în posesia unui imobil din Sibiu, închiriat unei bănci. Cei doi soți au pierdut imobilul în 2015, după ce judecătorii au decis că proprietarul inițial nu mai are moștenitori legali, motiv pentru care imobilul a intrat în proprietatea statului. Certificatul de moștenitor în baza căruia a fost cumpărat imobilul a fost falsificat.”, mai afirmă Terheș.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img