spot_img
31.5 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Tomac: Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil,...

Europarlamentarul Tomac: Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene

-

Uniți în Europa! Am vorbit astăzi, în plenul Parlamentului European, despre Unire. Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene. Medvedev, această figurină a lui Putin, cu ale lui amenințări, nu sperie pe nimeni. Ele trădează disperarea Moscovei atunci când constată că nu mai are control asupra regiunilor pe care obișnuia să le domine prin conducători pe post de marionete.Este esențial să rămânem vigilenți și să combatem orice formă de amenințare și agresiune, afirmă pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

- Reclama -

Dar, mai presus de toate, trebuie să rămânem uniți și să susținem în continuare cu toată forța efortul R. Moldova de a se alătura familiei europene, asumându-și riscurile unei Rusii furioase care ar face orice să își păstreze controlul.Națiunea română va fi din nou întreagă! Că-i place sau nu lui Putin!, mai spune Tomac.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...