spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Tomac: Federația Rusă a sabotat campania de vaccinare din România

Europarlamentarul Tomac: Federația Rusă a sabotat campania de vaccinare din România

-

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac susține că Federația Rusă a sabotat campania de vaccinare din România, și nu numai, precizând că la nivelul Comisiei Europene sunt prezentate rapoarte cu publicații care „diseminează știri false inclusiv în limba română”. 
„A existat o interferență directă a unor entități din Federația Rusă care au avut obiectivul de a promova știri false astfel încât cetățenii să pună sub semnul întrebării inclusiv campania de vaccinare”, a declarat la HotNews LIVE, Eugen Tomac, care face parte din Comisia Parlamentului European pentru combaterea dezinformării și interfențelor în procesele democratice.

- Reclama -

Nu e un secret pentru nimeni. Ne aflăm în plin război și există entități statale care au tot interesul ca cetățenii români să nu mai asculte de autoritățile statului român. Și acel stat este Federația Rusă. Din Federația Rusă, Comisia Europeană prezintă rapoarte cu publicații care în mod agresiv, tendențios diseminează știri false inclusiv în limba română. Din acest punct de vedere nu există niciun fel de îndoială că Fedarația Rusă reprezintă o amenințare. Federația Rusă a sabotat campania de vaccinare din România, și nu numai. A existat o interferență directă a unor entități din Federația Rusă care au avut obiectivul de a promova știri false astfel încât cetățenii să pună sub semnul întrebării inclusiv campania de vaccinare, a mai spus Tomac.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img