spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Tomac dorește ca Moș Nicolae să lasă o nuia pentru fiecare...

Europarlamentarul Tomac dorește ca Moș Nicolae să lasă o nuia pentru fiecare ministru

-

Aș vrea ca Moș Nicolae să facă un popas astăzi și la Guvern. Premierul este sărbătorit, însă în loc de cadou ar putea să îi lase o nuia pentru fiecare membru al executivului, împreună cu lista de angajamente asumate de Guvern prin PNRR. Poate o iau în serios, a scris europarlamentarul PMP Eugen Tomac pe Facebook.

- Reclama -

Sărbătorile aduc un strop de bucurie și speranță, însă calendarul angajamentelor statului este în continuă alertă. Avem de realizat numeroase obiective importante, pe care românii le așteaptă, din păcate, resemnați. România merită din plin să se bucure de această sărbătoare binecuvântată. În schimb, politicienii au obligația să lase festivismele, pentru că rolul lor este să muncească continuu pentru ca țara să rupă ritmul neputinței. Românii au nevoie de școli moderne în toate orașele și comunele României, spitale sigure și bine dotate, autostrăzi, canalizare și rețea de gaze în fiecare casă.Acestea sunt doar o parte din solicitările pe care le-a primit Moș Nicolae din partea românilor. Rămâne de văzut dacă premierul Nicolae are suficientă voință și forță pentru a le îndeplini, mai spune Tomac.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...