spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș: Noile cazuri de COVID-19 direct proporționale cu numărul de vaccinări

Europarlamentarul Terheș: Noile cazuri de COVID-19 direct proporționale cu numărul de vaccinări

-

BOMBA: noile cazuri de COVID-19 direct proportionale cu numarul de vaccinari.Datele statistice arata ca, in prezent, tarile cu cea mai mare rata de vaccinare au si cele mai multe noi cazuri de COVID-19, realitate care contrazice toata propaganda pe care am auzit-o pana acum. In capturile din atasament puteti vedea o simpla comparatie intre tari cu rate de vaccinare foarte mare si Romania, care are rata de vaccinare mica, susține europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes.

- Reclama -

CE MAI AFIRMĂ CRISTIAN TERHEȘ:

- Advertisement -

Inca dinainte sa fi fost pus pe piata orice vaccin anti-COVID-19, o intreaga propaganda politica, medicala si mediatica a sustinut public ca daca te vaccinezi esti protejat, adica imun la infectarea cu acest virus. Ulterior, cand realitatea faptica i-a contrazis, propaganda a spus ca de fapt vaccinul te ajuta sa nu faci forme grave ale bolii (o aberatie, dar trec acum peste asta).

In prezent aceleasi organe de propaganda ne spun ca oamenii, acum inclusiv copiii, trebuie sa se vaccineze pentru a fi in siguranta in fata valului 4.

- Advertisement -

Romania este acuzata ca nu a vaccinat suficient, dandu-i-se exemplul Israelului, care deja a trecut la doza trei de vaccin.

Datele statistice evidente, insa, contrazic orice logica a campaniei de vaccinare: cum si cine poate explica de ce tarile cu rata de vaccinare cea mai ridicata au si cele mai multe cazuri de noi imbolnaviri cu COVID-19?

Logic ar fi ca infectarile sa fie invers proportionale cu vaccinarile, adica cu cat rata de vaccinare e mai mare cu atat rata de infectare sa fie mai mica, nu? Acest lucru, insa, nu se intampla.

In link-urile de la final puteti singuri compara orice tari doriti si veti vedea ca, cu foarte mici exceptii punctuale, tarile care au cele mai mari rate ale vaccinarii au, incepand cu iunie/iulie 2021, si cele mai mari rate de noi infectari cu COVID-19.

La aceste noi infectari se adauga si riscul reactiilor adverse, chiar fatale, la vaccin.
https://www.facebook.com/CristianVTerhes/posts/881514435806611

Guvernul Citu trebuie sa explice urgent romanilor aceasta corelare directa ilogica dintre cresterea infectarilor odata cu cresterea ratei de vaccinare.

Romanii au dreptul sa stie exact toate riscurile la care se expun in cazul vaccinarii, pentru a putea decide liber si corect informati cu privire la acest act medical, o decizie ce le afecteaza direct sanatatea si chiar viata.

Cazurile de infectari:
https://ourworldindata.org/covid-cases?country=USA~GBR

Rata vaccinarii:
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=USA~GBR

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img