spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheş: Mesajul public acum e că dacă o persoană moare de...

Europarlamentarul Terheş: Mesajul public acum e că dacă o persoană moare de COVID după ce s-a vaccinat, oamenii, de fapt, nu trebuie să se impacienteze, pentru că acest lucru „nu e ceva anormal”

-

La inceput s-a spus ca oamenii trebuie sa se vaccineze pentru a nu se infecta cu COVID-19. Si s-au infectat. Au zis apoi ca vaccinarea previne „formele grave” de COVID. Si nu doar ca nu le-a prevenit, dar oameni au inceput sa moara atat de complicatiile de pe urma vaccinului, cat si de COVID. Mesajul public acum e ca daca o persoana moare de COVID dupa ce s-a vaccinat, oamenii, de fapt, nu trebuie sa se impacienteze, pentru ca acest lucru „nu e ceva anormal”, a scris pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes.

- Reclama -

„Mai multe persoane vaccinate mor de COVID decât persoanele nevaccinate, potrivit unui raport recent al Public Health England (PHE). Raportul arată că 163 din cele 257 de persoane (63,4%) care au murit în termen de 28 de zile de la un test COVID pozitiv între 1 februarie și 21 iunie, au primit cel puțin o doză de vaccin. La prima vedere, acest lucru poate părea alarmant, dar este EXACT așa cum ar fi de așteptat”, scrie SciTechDaily, citat de HotNews. Link in comentarii.Voi cum comentati stirea aceasta?, mai afirma Terhes.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...