spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș anunță că o instanță a anulat procesul verbal prin care...

Europarlamentarul Terheș anunță că o instanță a anulat procesul verbal prin care a fost amendat că nu a purtat mască la un miting in Piața Universității din București

-

Instanta a anulat in dosarul 44545/299/2021, pe data de 21.06.2022, procesul verbal prin care am fost amendat pe data de 02.10.2021 pentru „contraventia” de a vorbi si a participa la un protest public, ce se desfasura in aer liber in Piata Universitatii din Bucuresti, unde nu am purtat masca, a anunțat pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

- Reclama -

CE SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

- Advertisement -

Contravenientul „a participat activ la manifestația de protest organizată în Piața Universității exprimându-și NEMULȚUMIRILE (sic!) față de măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 adresând o alocuțiune prin intermediul unui sistem de amplificare sonoră nepurtând mască de protecție și fără a respecta măsurile de protecție individuală totodata organizând un grup de protestatari încălcând astfel art. 1 pct 33 ind 1 din Anexa 3 la HG 931/2021”, aratase Jandarmeria in procesul verbal.

Reamintesc ca, in perioada respectiva, avusese loc congresul PNL, unde au fost mii de oameni intr-un spatiu inchis. Atunci a fost amendat partidul, care primeste bani de la buget, sactiunea fiind practic formala.

- Advertisement -

Pe de alta parte, doar niste dezaxati sau obsedati de control au putut „institui” obligatia purtarii mastii in aer liber, ca sa – chipurile – ii protejeze pe oameni. In acelasi timp, insa, au interzis autopsiile la cei morti de virus, pentru a nu se putea verifica cauza mortii, nici efectele virusului asupra organismului uman.

Anularea procesului verbal este importanta nu din punct de vedere finaciar, ci pentru ca dovedeste ca lupta trebuie continuata, stand in mainile si puterea fiecaruia sa nu accepte abuzurile impuse de stat si politicieni ce dispretuiesc drepturile cetatenilor.

Le multumesc avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii pentru reprezentarea in aceasta cauza.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img