8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș acuză: Iohannis și PNL vor să instituie dictatura în România

Europarlamentarul Terheș acuză: Iohannis și PNL vor să instituie dictatura în România

-

Arafat a anuntat intr-o conferinta de presa astazi, 22.10.2021, instaurarea dictaturii in Romania. A spus ca nu vom putea intra in unele locuri decat cu vaccin. In alte cladiri se va putea intra si cu test, „dar pe banii omului, din moment ce refuza sa se vaccineze gratuit”. Iohannis, PNL si USR sunt vinovati de acest lucru. Daca PSD nu va respinge prin vot Certificatul Verde in Parlament, va fi co-partas la acest abuz, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Arafat mai spune ca aceste reguli vor intra in vigoare de luni. In momentul in care asemenea „reguli” vor intra in vigoare, tot Guvernul care va adopta o asemenea hotarare abuziva ce incalca drepturi si libertati in masa va comite abuz in serviciu. Fiecare om vatamat de aceste reguli va trebui sa le faca plangere penala.Nu uitati: s-a ajuns la aceasta situatie dictatoriala, unde drepturile ne sunt acum conditionate de Certificatul Verde, si ca urmare a votului a 30 de europarlamentari romani de la PNL, USR, PSD si UDMR. Doar eu si inca doi europarlamentari am votat impotriva.Nu va temeti, insa, pentru ca toti acesti tirani vor cadea!Va revolta propunerea lui Arafat? Manifestati-o peste tot. Pana la urma, decizia instaurarii dictaturii este una politica. De revolta populatiei depinde daca PNL isi va asuma sau nu un asemenea demers sinucigas, mai spune Terheș.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]