spot_img
6.5 C
București
vineri, februarie 3, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Dan Motreanu: Suma acordată României în perioada 2014-2020 pentru politica națională...

Europarlamentarul Dan Motreanu: Suma acordată României în perioada 2014-2020 pentru politica națională de coeziune s-a ridicat la 9,3 miliarde de euro

-

Am participat la un eveniment al PPE de promovare al investițiilor de succes în mobilitate și infrastructura de transport, finanțate aproape integral din fondurile europene de coeziune 2014-2020, a anunțat europarlamentarul PNL Dan Motreanu pe Facebook.

- Reclama -

CE MAI SUSȚINE DAN MOTREANU:

Comisara europeană pentru coeziune și reforme, Eliza Ferreira, a fost invitata principală a evenimentului.

ℹ În perioada de programare 2014-2020 s-au investit 17 miliarde de euro în proiecte de dezvoltare a mobilității și infrastructurii de transport, mai mult decât dublul perioadei anterioare.

ℹ În cadrul evenimentului am discutat despre viitorul durabil în ceea ce privește transportul cum ar fi sistemele moderne, inteligente, centrele de mobilitate, reducerea emisiilor, îmbunătățirea conectivității între localități dar și a calității cetățenilor UE.

ℹ Fondurile de coeziune reprezintă aproape o treime din bugetul UE și sunt dedicați întăririi coeziunii economice, sociale și teritoriale.

ℹ Suma acordată României în perioada 2014-2020 pentru politica națională de coeziune s-a ridicat la 9,3 miliarde de euro, reprezentând o contribuție importantă pentru dezvoltarea țării.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img