spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Cristian Bușoi: Moment istoric în Parlamentul European. Ca președinte al Comisiei...

Europarlamentarul Cristian Bușoi: Moment istoric în Parlamentul European. Ca președinte al Comisiei ITRE am participat la parafarea unor acte legislative esențiale pentru viitorul digital și energetic al UE

-

Moment istoric în Parlamentul European. Ca președinte al Comisiei ITRE am participat la parafarea unor acte legislative esențiale pentru viitorul digital și energetic al UE. Semnarea regulamentului pentru Identitatea Digitală Europeană, protejarea piețelor energetice de manipularea de piață, asigurarea accesului la materii prime critice și continuarea participării în parteneriatul PRIMA sub Horizon Europe, definesc o Uniune care se adaptează, inovează și își asigură stabilitatea, a scris pe Facebook europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.

Mulțumesc doamnei președinte al Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru buna colaborare pe care am avut-o. Mulțumesc, de asemenea colegelor mele, doamnelor raportor Romana Jerkovic, Maria da Graça Carvalho, Nicola Beer și domnului Paolo Borchia pentru munca lor. Este onorat pentru mine să conduc Comisia ITRE și să fiu parte din echipa care a adus schimbări pozitive în legislație pentru cetățenii și industria europeană.Europa trebuie să devină un lider global în domeniile cheie care ne vor defini viitorul!, mai spune Bușoi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img