spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Cristian Bușoi la Cancer Forum: Să mobilizăm toate resursele pentru implementarea...

Europarlamentarul Cristian Bușoi la Cancer Forum: Să mobilizăm toate resursele pentru implementarea Planului European de Luptă Împotriva Cancerului

-

La European Cancer Forum, eveniment care a avut loc la Bruxelles, am reafirmat determinarea Parlamentului European de a mobiliza toate resursele necesare pentru implementarea Planului European de Luptă Împotriva Cancerului (EU Beating Cancer Plan).EU Beating Cancer este o strategie cuprinzătoare pentru prevenirea, detectarea timpurie, tratamentul și calitatea vieții pentru pacienții cu cancer. Cancerul nu ține cont de granițe, iar eforturile noastre colective sunt esențiale pentru a depăși această provocare majoră de sănătate publică, anunță pe Facebook europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.

Sănătatea este un drept fundamental. Avem nevoie de acțiune mai hotărâtă în statele membre, de finanțare adecvată și continuă și de stabilirea unor priorități clare pentru screening, diagnostic timpuriu și acces la tratament pentru toți pacienții, mai spune Bușoi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img