Eugen Tomac, mesaj pentru Dodon: De această dată Moscova nu te va putea salva

0
168

Am fost convins că premierul Chicu de la Chișinău a fost împins de Dodon să atace România și Uniunea Europeană.Dovada a apărut aseară, când Igor Dodon, în disperarea lui, a întărit personal atacul, exprimându-și nemulțumirea față de ”unii europarlamentari”, afirmă președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

POSTAREA LUI EUGEN TOMAC:

Înțeleg că Dodon este agitat până la cer pentru că singurii oficiali care îl mai vizitează sunt parlamentarii din Rusia și Coreea de Nord. Dar mai există un motiv real pentru care sluga lui Putin a devenit tot mai speriat și încearcă să readucă în dezbaterea publică electorală de peste Prut un subiect fals: frica de români.

Nu mai merge, Dodon! Trebuie să înțelegi că de această dată Moscova nu te va putea salva. Ancheta ce te paște te va scoate din joc și nu vei mai candida pe 1 noiembrie.

R. Moldova va avea alegeri fără un trădător pe lista candidaților, iar acest scenariu te scoate din minți. Nu ești singurul politruc folosit de Kremlin. Au mai fost și alte slugi înaintea ta la Chișinău și la Tiraspol. Au sfârșit la fel…