spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăAnalizeEugen Pîrvulescu (PNL Teleorman): Vom aduce fonduri europene

Eugen Pîrvulescu (PNL Teleorman): Vom aduce fonduri europene

-

Fonduri europene pentru Teleorman! În județul nostru, Partidul National Liberal va aduce fonduri europene, atât de necesare pentru investiții și modernizare. Prea mulți ani județul a fost lăsat în paragină, în timp ce oamenilor li se servea aceeași poveste expirată, plină cu promisiuni fără acoperire financiară, a anunțat liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, candidat pentru un nou mandat de senator.

Fondurile europene înseamnă dezvoltare reală, însă politicienii care au tot condus tara atâția ani nu au fost interesați de accesarea acestora, la un moment dat am fost chiar pe ultimul loc în Europa la absorție, pentru că astfel de fonduri nu se obțin decât în baza unor proiecte serioase și sunt verificate cu strictețe.#GuvernulLiberal nu va face rabat de la aceste finanțări, avem specialiști care lucrează permanent la proiecte viabile, astfel încât vom ajunge să ne dezvoltăm în următorii 4 ani, cât nu ne-am dezvoltat în 30 de ani.Vom accesa cel mai mare pachet de fonduri europene pentru investiții și dezvoltarea României, în valoare de 80 miliarde euro, structurate pe mai multe domenii, fonduri cu care vom aduce România în lumea civilizată și, implicit, Teleormanul, mai susține Pîrvulescu.

Material realizat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Teleorman. Cod AEP: 11200025

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...