spot_img
19.2 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeEroul de pe Podul Londrei este un asasin

Eroul de pe Podul Londrei este un asasin

-

Vineri, un terorist a fost împușcat de polițiști după ce cinci oameni au fost înjunghiați pe London Bridge, unul dintre cele mai aglomerate poduri din centrul capitalei Marii Britanii. In Italia, La Repubblica expune, sub titlul Asasin dar erou, următoarea dilemă morală: unul din cei care, pe podul din Londra, l-au neutralizat pe terorist, mai precis cel care a salvat o femeie de cuțitul acestuia, este același, un anume James Ford, care în urmă cu 15 ani ucidea o femeie cu cuțitul. Asasin sau erou? Sau sunt, întreabă La Repubblica, două persoane diferite, iar cu timpul cea de-a doua a luat locul primei?, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

El nu este deloc un erou, spune familia victimei lui, citată de Telegraph. El se afla afară într–un concediu penitenciar de o zi, după ce fusese condamnat în 2004 la închisoare pe viață, pentru asasinarea unei femei handicapate mintal, mai spune sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...