spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeErdogan: Nu îl mai primesc pe ambasadorul american. Să îi fie rușine!

Erdogan: Nu îl mai primesc pe ambasadorul american. Să îi fie rușine!

-

Președintele turc Tayyip Erdogan a refuzat noi întâlniri cu ambasadorul SUA la Ankara, care a purtat discuții anterior cu un singur candidat al opoziției la alegerile din 14 mai, Kemal Kılıçdaroğlu.

- Reclama -

Candidatul turc la președinție din partea a șapte partide de opoziție, Kemal Kılıçdaroglu, s-a întâlnit cu șeful misiunii diplomatice americane, Jeffrey Flake, la inițiativa acestuia din urmă, a declarat Unal Chevikez, consilierul candidatului.

” Ambasadorul lui Joe Biden este în vizită la Kemal. Să-ți fie rușine, gândește. Ești un ambasador. Interlocutorul tău aici este președintele. Cum te vei ridica după aceea și vei cere o întâlnire cu președintele? Ușile noastre sunt închise pentru el, nu mai poate intra”, a spus Erdogan, citat de ziarul Star.

„Să știe cum ar trebui să lucreze ambasadorul. Dacă nu știe acest lucru, nu va putea intra pe această ușă”, a subliniat Erdogan. Alegerile prezidențiale și parlamentare din Turcia sunt programate pentru 14 mai. Principalul oponent al actualului președinte Tayyip Erdogan – singurul candidat din „Alianța Republicană” – este un candidat din opoziția „ Alianța Populară ” Kemal Kilicdaroglu. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img