spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăExterneErdogan amenință că nu a dezvăluit tot despre cazul Khashoggi

Erdogan amenință că nu a dezvăluit tot despre cazul Khashoggi

-

Turcia nu a dezvăluit încă toate elementele pe care le deţine în investigaţia privind uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în consulatul ţării sale din Istanbul, a avertizat vineri preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

- Reclama -

„Nu am dat încă toate elementele pe care le avem”, a declarat şeful statului turc în cursul unui interviu pentru canalul de televiziune A-Haber.

Uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi la 2 octombrie în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul a provocat indignare la nivel mondial şi a afectat profund imaginea monarhiei saudite, în special a prinţului moştenitor Mohammed bin Salman.

Khashoggi, care lucra pentru cotidianul Washington Post şi al cărui corp nu a fost încă găsit, a fost un critic feroce al prinţului saudit supranumit „MBS” şi care neagă orice implicare în acest caz.

După ce a negat iniţial crima, Riadul a prezentat câteva versiuni contradictorii şi susţine că jurnalistul Khashoggi a fost ucis într-o operaţiune în care nu a fost implicat regimul saudit.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img