spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeEpurarea delegațiilor PNL Timiș la Congres: Prim vicepreședinte și 4 consilieri, excluși

Epurarea delegațiilor PNL Timiș la Congres: Prim vicepreședinte și 4 consilieri, excluși

-

Nu mai puţin de patru consilieri PNL din CL Timişoara nu au fost desemnaţi pe lista delegaţilor la congresul partidului din 25 septembrie. Printre aceştia se numără şi Dan Diaconu, fost viceprimar al Timişoarei şi prim-vicepreşedinte al PNL Timişoara. Din Timişoara sunt 73 de delegaţi la congres, scrie DeBanat.

- Reclama -

Fost viceprimar al oraşului şi preşedinte al PNL Timişoara, foarte probabil că Diaconu nu a fost desemnat fiindcă nu prezintă garanţie, fiind considerat un apropiat al lui Nicolae Robu. Iar fostul primar al Timişoarei şi ex-preşedinte al PNL Timiş şi-a anunţat public susţinerea pentru Ludovic Orban. De altfel, patru dintre cei opt membri PNL din CL Timişora nu au fost trecuţi pe listă. În afară de Diaconu mai este vorba de Raul Ambruş, Lucian Căldăraru (lider autentic la revoluţie) şi Daniela Mariş. Nici aceştia nu rezintă garanţia că vor vota cu Florin Cîţu, astfel că nu au fost trecuţi pe listă. Amintim că în tot judeţul lista cu delegaţi a fost întocmită în aşa manieră încât pe ea să apară doar votanţi ai lui Florin Cîţu, simpatizanţii lui Ludovic Orban fiind îndepărtaţi, mai spune sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...