spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinEpoleții și moartea Plagiatelor CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Epoleții și moartea Plagiatelor CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Povestea plagiatelor în România a murit atunci când Zeița Anticorupției a fost spălată, parfumată și machiată de cei care azi țipă cel mai tare despre plagiatele altora. Problema care este una reală nu mai poate însă să fie credibilă atunci când unii plagiatori sunt mai neplagiatori ca alții.

Nu sunt deloc un fan al premierului, dar atunci când Doamna Copy Paste ea însăși acuzată de plagiat dă verdicte pe subiect prefer totuși să iau cu mari rezerve ce se vehiculează.

Cum nu sunt nici parașutat azi în Eterna și fascinata Românie înțeleg și că unii trebuie să dea anumite mesaje, că negocierile se poartă și cu arătatul pisicii. Nu este nici prima, nici ultima dată. Premierul-general are însă la „fișa profesională” alte probleme mult mai importante…

Probabil dincolo de ceva contracte bănoase miza este și preconizatul Congres extraordinar al PNL, unde Primul Turist al Țării vroia să îl înscăuneze șef pe General. Doctorul Duță avea dreptate într-un text publicat pe Facebook: „Majoritatea doctoratelor plagiate sunt produsul școlilor girate de junta militară care sugrumă România”.

Iar dacă vrei să rezolvi problema trebuie să mergi la cauză, adică la „junta militară”. Ceea ce nu vrea nimeni din cei aflați la butoane! Ca atare vorbim vorbe! Patria a Priori!

PS: Ilustrația este de la doctoratul Prea Cinstitei azi procuroare europeană. Amin!

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...