spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriEpoleții lui Kovesi și ai liderului USR, acuză consilierul lui Ludovic Orban

Epoleții lui Kovesi și ai liderului USR, acuză consilierul lui Ludovic Orban

-

Invitația domnului Dan Barna către doamna Kovesi a fost făcută cu mult timp înainte, astăzi fiind doar formalizată public.Mie mi-a căzut fisa mai greu, iar vouă vi se văd epoleții, a scris pe facebook Florin Silviu Ivan, consilier al președintelui PNL, Ludovic Orban, vicepreședinte PNL sector 1.

Ivan a fost în trecut consilierul lui Eduard Hellvig, când acesta era ministrul dezvoltării.

- Advertisement -

Domnul Dan Barna spune că i-a propus doamnei Kovesi să se înscrie în USR, iar doamna fost procuror-șef i-ar fi spus că se va gîndi la propunere.Acum, haideți să vedem cine și cui i-a fost loial. Domnul Cioloș, domnului Iohannis? E o glumă! Domnul Cioloș nu și-a arătat niciodată sustinerea pentru ca actualul președinte să mai poată dobindi încă un mandat. :Şi nici faţă de PNL care l-a adoptat şi a înghiţit toate mizeriile lui Gîdea and Co în timp ce Dragnea sota legume julien. Asta in ciuda faptului că Iohannis nu a forțat instalarea unui guvern politic favorabil post-Colectiv, ci la uns pe domnul Cioloș.Doamna Kovesi, domnului Iohannis? Ați avut proba ieri! . Asta in ciuda faptului că preşedintele a sustinut-o pe doamna Kovesi chiar dacă la Cotroceni nu se ascultă „La Chilia-n port”, ci in cramă la Budureasca, a mai afirmat el.

Laura Codruţa Kovesi nu a demisionat tocmai pentru a-l pune pe preşedinte înr-o postură dificilă. De ce? Simplu: LCK nu mai joacă de multă vreme (doar) în terenul justiţiei. Joacă (şi) politic! Iohannis a susţinut-o necondiţionat deşi motivele să o demită ar fi fost cu nemiluita. De la rumori din via lui Ghiţă şi pînă la certitudini cu „sufrageria” lui Izmană sau tăierea de porc de la K9. Toate acestea au damf de stat mafiot. Apoi, cu „unitatea de elită” de la Ploieşti, unde alde Onea şi Portocală au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a compromite lupta anticorupţie. Şi toate acestea girate de doamna Kovesi, a mai afirmat Ivan.

- Advertisement -

Însă agravanta mi se pare alta, anume faptul că sub şefia doamnei Kovesi, Direcţia Naţională Anticorupţie a acţionat şi lucrat în baza unui protocol secret cu Serviciul Român de Informaţii călcînd în picioare Legea Fundamentală şi riscînd, prin acest protocol, ca tot ceea ce s-a realizat pînă astăzi pe frontul anticorupţie să fie infirmat de către CEDO.Măcar pentru că timp de 3 ani şi jumătate preşedintele i-a oferit susţinerea sa în ciuda tuturor acestor evidenţe, ştiind că CCR nu i-a lăsat preşedintelui nicio marjă de manevră, doamna Kovesi ar fi trebuit să demisioneze şi să nu-l expună pe Klaus Iohannis mafiei. Nu a făcut-o, ceea ce mie îmi indică faptul că dumneaei îşi construieşte şi consolidează deja un viitor imediat în politică, mai susține Ivan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img