spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriEPISODUL 2 al dezvăluirilor fostului șef al Fiscului despre afacerile familiei Dragnea

EPISODUL 2 al dezvăluirilor fostului șef al Fiscului despre afacerile familiei Dragnea

-

de Gelu Diaconu, fost șlef ANAF (preluare facebook)

Cum si-a trecut familia Dragnea pe nume personal active ale statului de zeci de milioane de lei, prin subevaluarea acestora!

- Advertisement -

Episodul 2: Documentele care atesta preluarea de catre familia Dragnea a Fermei Salcia (din reteaua Teldrum) – care avea active de zeci de milioane de lei – la un pret mult subevaluat. Nici macar 1 milion de lei, si aceia platiti in rate, cu un contract in care cei care ii cesioneaza firma fiului lui Dragnea trec negru pe alb, in contract, “ca n-au nicio alta pretentie”!!!

In Episodul 1, v-am aratat cum cei care au “netezit” calea afacerilor Teldrum au primit drept recompensa de la Daddy inalte demnitati ale statului roman.

- Advertisement -

Astazi, va prezint contractul si “metodologia de lucru” prin care familia Dragnea a ajuns beneficiara nemijlocita a activelor de zeci de milioane de lei, preluate cu titlu cvasi-gratuit de la reteaua Teldrum.

Asadar:

– Dupa “privatizarea” Teldrum, presedintele-director general Petre Pitis avea sa preia Ferma Salcia, fostul combinat de produse traditionale infiintat de comunisti in 1971, cu sectii de fabricare a nutreturilor combinate, de ingrasare a porcilor si de industrializare a carnii. La data preluarii de catre Pitis societatea functiona sub denumirea S.C. ROMCIP S.A.
– Pe 10.01.2014, cand Daddy era deja instalat ca lider de anvergura nationala (presedinte executiv PSD, vicepremier si prieten la catarama cu “statul paralel”), astfel incat sa poata asigura “protectia” afacerii Teldrum la alta scara, baietii nu se mai feresc si incep sa cesioneze “direct in” averea familiei Dragnea activele preluate prin interpusii Teldrum (vezi facsimil).

– Asadar Pitis Petre “cedeaza”, iar Ludikon System SRL “primeste” intregul pachet de actiuni al Fermei Salcia/ROMCIP S.A. la pretul platibil in 3 transe insumand 800.562 lei!!!

– Ferma Salcia la acea data avea stocuri de 14 mil de lei, active de 9 mil lei si creante de incasat de inca 14 mil lei…toate aceste “cumparate’ cu numai 800 de mii lei, nici acestea platibile imediat…practic o cesiune cu titlu gratuit!!!

Dar cine este Ludykon? Ati ghicit: 90% Valentin Stefan Dragnea-fiul si un alt interpus cu 10%, respectiv Dragne Ilie Liviu (folosit pentru semnarea actelor dupa modelul patentat al lui Daddy: ei nu semneaza niciodata nimic, nu stiu nimic, nu au nici o legatura, etc.)

– Mai observati ca cedentul, adica Pitis – interpusul lui Daddy, se obliga sa nu mai aiba nicio pretentie (!!!) odată cu semnarea contractului de cesiune!!!

Sute de milioane de lei din bani publici (nationali sau europeni) au finantat activitatea acestei retele, extinsa si in judetele unde baronii lui Dragnea fac legea (Constanta, Olt, Dolj, Satu-Mare,etc.).

Azi, au capturat Romania si incearca zilnic sa distruga sistemul judiciar, cu scopul evident de a-l scapa de puscarie pe Dragnea.

Cu interpusii de la Teldrum s-au preluat pe nimic active de zeci de milioane ale unor societati din Teleorman care ulterior aveau sa ajunga, total sau partial, in posesia printului mostenitor Valentin Stefan Dragnea: Gransiloz, Zooveg, Ferma Salcia, etc.

Niciodata, intr-o tara civilizata, Oficiul Registrului Comertului nu ar fi validat o astfel de tranzactie in care proprietatea se transfera deplin, la data semnarii contractului, neconditionat de efectuarea vreunei transe de plata (si asa simbolica) sau de gajarea actiunilor in favoarea cedentului pana la plata integrala a cesiunii, etc.!!

Cine si de ce l-a protejat? E o intrebare la care multi dintre cei care au cautionat o asa-zisa lupta cu coruptia ar trebui sa se gandeasca intens, inainte de a mai construi noi idoli.

Fotografia postată de Gelu Ștefan Diaconu.
Fotografia postată de Gelu Ștefan Diaconu.
Fotografia postată de Gelu Ștefan Diaconu.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img