Episcopul PORNO de Huși, prins cu un detaliu EXPLOZIV

0
120

Si-a fãcut damblaua cu seminaristii cât a fost Episcop si a transformat mica Episcopie a Husilor, dintr-un loc al Domnului, într-o fabricã de produs bani, însã urmeazã darea de seamã pentru Episcopul desfrânat al Husilor. (…) Procurorii ar avea si ei ce cerceta în cazul “Onilã”: pe lângã faptul cã Ursac era un elev minor, la ora când fãcea partide de sex cu Episcopul, unii au remarcat si faptul cã PS Corneliu fãcea injectii adolescentului. Ca sã fie clar, DSP Vaslui a confirmat faptul cã nici în 2007 (data filmãrii), nici dupã, Corneliu Onilã nu a avut vreun drept de liberã practicã a profesiei medicale, ceea ce, conform Codului Penal, poate fi pedepsit cu închisoare de la 3 luni la un an, scrie Vremea Nouă

Comportamentul aiuristic al ierarhului de la Husi relevã din multe actiuni ale sale, inclusiv din faptul cã acesta fãcea injectii si administra tratamente, fãrã sã aibã nicio zi de studii în domeniul medical. Stie toatã lumea cã se oferea (doar când era în toane bune), sã îi facã injectii pãrintelui Mina Dobzeu, sã îi dea pastille, iar în filmuletul cu sexul oral, PS Corneliu se vede fãcându-i injectii seminaristului minor. Îi strigã, apoi, “ultima”, semn cã epuizase tratamentul. “Nu existã niciun fel de autorizare pe numele Episcopului de Husi, pânã în 2012, câtã vreme DSP-ul elibera autorizatia de liberã practicã, ceea ce înseamnã, fãrã niciun fel de tãgadã, cã persoana nu avea voie sã practice aceastã profesie”, au spus reprezentantii DSP. “Se vede, asadar, cã sminteala lui se manifesta în mai multe directii. Cum te apuci tu s-o faci pe-a doctorul, pe-a asistentul, dacã nu esti?! El, oricum, avea senzatia cã stie totul, cã e asa de destept, încât se califica din oficiu ca sã facã orice. Si Episcop, si profesor, si medic, si de toate”, se amuzã preotii, care se dezic acum de Episcopul Onilã. Dacã procurorii ar lua în calcul si acest aspect, Corneliu Onilã ar risca, pentru exercitarea fãrã drept a unei profesii, între trei luni si un an de închisoare, mai scrie presa locală.


Episcopul a plecat din tarã, dupã ce sefii Bisericii l-au sfãtuit sã se retragã singur din activitate, dar a refuzat, pe motiv cã imaginile sunt trucate.