spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăExclusivEmisiunea Sorinei Matei a dispărut de pe siteul B1 TV UPDATE, 1.30:...

Emisiunea Sorinei Matei a dispărut de pe siteul B1 TV UPDATE, 1.30: Emisiunea a reapărut la secţiunea Înregistrări, dar de luni pe spaţiul orar respectiv va fi transmisă o emisiune moderată de Sabin Orcan

-

Emisiunea Actualitatea Românească realizată de Sorina Matei a dispărut vineri seara de la rubrica Înregistrări Emisiuni de pe siteul b1.ro. De asemenea a dispărut şi prezentarea Sorinei Matei la rubrica Vedete de pe siteul postului de televiziune.
B1
UPDATE, 1.30: Emisiunea Sorinei Matei a reapărut pe siteul b1.ro, dar de luni pe spaţiul orar al Sorinei Matei, 20.00-21.30, va fi transmisă emisiunea X Press realizată de Sabin Orcan.
b1nou
Sorina Matei, realizatoarea emisiunii Actualitatea Românească de la B1 Tv, a intrat în concediu joi după ce cu o zi înainte a fost acuzată de Elena Udrea.
“Doamnei Sorina Matei i s-a platit salariul sau i se plateste de catre domnul Nicolae Dumitru. Si asta la cererea lui Coldea”, a declarat miercuri Elena Udrea într-un interviu pentru Lumea Justiţiei. Nicolae Dumitru zis Niro este arestat la domiciliu în dosarul Microsoft.
Joi dimineaţă, Matei a scris pe blog că:”Am făcut câteva interviuri publice, la RTV și B1 TV cu dânsul (n.red- George Maior), când era director SRI. Așa am aflat că există și un prim adjunct al SRI, pe care l-am văzut, întâmplător, de câteva ori în viața asta.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img