Emil Boc trimis de clujeni cu chitanțierul pe șantierul pe unde merge către casă Ministrul Transporturilor

0
62

Chestionat la o emisiune locală de radio asupra șantierului de pe Calea Baciului, primarul Emil Boc a reiterat faptul că lucrarea are ca termen de finalizare data de 1 decembrie. Boc a spus că la data respectivă va merge pe șantier să vadă dacă și acolo s-a respectat teremenul asumat de Direcția de Drumuri și Poduri, cea care se ocupă de lucrarea de refacere a podului peste Valea Seacă și de cea de lărgire a carosabilului pe o distanță de 1,8 kilometri, transmite Actual de Cluj.

Clujenii i-au recomandat primarului să aibă la el două chitanțiere semnalând faptul că respectivul șantier se va termina la data anunțată, însă în 2021, la cum arată lucrările. Boc a promis să meargă pe teren și să se documenteze.

Primarul Emil Boc a ținut să spună că, de Ziua Națională, după ceremonia de depunere a coroanelor, va merge cu chitanțierul în mână pe șantierul Pieței Blaga pentru a se uita dacă lucrarea este gata sau nu.

În ceea ce privește șantierul de pe Calea Baciului, cu același termen de finalizare, 1 decembrie, de Ziua Națională, primarul a spus că va merge și acolo să vadă dacă cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj se țin de treabă și de cuvânt.

Podul de pe Calea Baciului are termenul de finalizare 1 decembrie. Mergem și acolo să vedem dacă cei care fac lucrarea se țin de treabă și de cuvânt. Acolo trebuie făcut podul plus lărgirea pe o distanță de 1,8 kilometri.  Șantierul este în derulare și termenul este de 1 decembrie. Fără sprijinul Guvernului nu se putea debloca acest proeict. A fost nevoie să vină un om la ministerul Transporturilor care să înțeleagă problema. Ministrul merge pe această rută spre casă și a văzut ce dificil este. Asta este realitatea, n-a fost nevoie să intervin pentru a face ceea ce e necesar. Noi, primăria, am cedat o parte din terenul proprietate pentru lucrare”, a spus primarul Emil Boc în 19 noiembrie.