spot_img
0.1 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăALEGERI 2020Emil Boc îl desființează pe Vlad Voiculescu: Plimbă hârtia din stânga în...

Emil Boc îl desființează pe Vlad Voiculescu: Plimbă hârtia din stânga în dreapta. Asta nici la un extemporal la dirigenție la clasele I-IV nu se face, darămite la acest nivel

-

Nu se respectă termenul de 10 zile prevăzut de lege în vederea consultării cu privire la emiterea unei ordonanțe de urgență. E clar că nu poți de vineri pe luni să spui că sunt 10 zile. Apoi, nu cred că trebuie ca fiecare primar să-l sune pe primul ministru pentru o problemă ce ține de competența unui ministru de resort. A scris cu mânuța domniei sale, ministrul Sănătății, articolul 6 din Ordonanță care menționează că ‘pentru funcționarea centrelor de vaccinare împotriva COVID 19 din bugetul autorităților locale se asigură fondurile necesare pentru organizare, dotare, operaționalizare, pentru plata personalului medico-sanitar’. Dacă tot avem o viziune europeană, orice ministru ar trebuie să știe că nu poți să stabilești sarcini fără să dai bani. Trebuie alocate resurse financiare suplimentare. Asta nici la un extemporal la dirigenție la clasele I-IV nu se face, darămite la acest nivel, a afirmat la Digi 24 primarul Clujului Emil Boc avuzându-l pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu.

- Reclama -

”Primarii din Asociația Municipiilor sunt extrem de revoltați de această abordare și atitudine a ministrului Sănătății, care ignoră niște principii fundamentale după care se conduce Uniunea Europeană. Nu știu în alte locuri unde a condus domnul ministru, dacă a condus tot după aceleași principii, dar avem pretenția la respectul pe care-l merită acești primari care reprezintă mai mult de jumătate din populația României și mai mult din 70% din PIB-ul României. Ministerul Sănătății să-și asume răspunderea, nu să plimbe hârtia în stânga și în dreapta. Ministrul răspunde pentru ceea ce propune!” a mai spus Boc.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img