spot_img
27.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăActualitateEleva de 10 la BAC care a refuzat banii de la Guvern...

Eleva de 10 la BAC care a refuzat banii de la Guvern acuză presiuni asupra părinților săi care lucrează la stat

-

Antonia Pup acuză presiuni asupra părinților, după ce vineri a anunțat pe pagina personală de Facebook ca refuză banii din partea Guvernului. Este vorba de un premiu în valoare de 3.000 de lei pentru cei care au luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat, scrie Monitorul de Cluj.

- Reclama -

Antonia Pup, fosta președintă a Consiliului Național al Elevilor, a postat vineri pe pagina personală de Facebook, un text în care și-a exprimat indignarea față de premiul în valoare de 3.000 de lei oferit de Guvern pentru performanța de a lua 10 pe linie la examenul național. Antonia a refuzat premiul și a argumentat de ce nu va accepta niciun ban din partea Guvernului.

„Orban, tine-ți banii că eu nu am nevoie de ei. Nici dacă m-ar da afară banii din casă nu aș putea accepta „momeala” de 3.000 de lei de la Guvernul României oferită tuturor elevilor care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an școlar. Hotărâre de Guvern aprobată chiar cu câteva ore înainte de începerea campaniei electorale, ce coincidență!”, a scris Antonia Pup.

Fosta eleva a mai făcut o postare în care afirmă faptul că părinții ei, care lucrează la stat, primesc presiuni din cauza publicării refuzului său cu privire la premiul oferit de Guvern.
„Dacă părinții mei lucrează la stat, iar eu mă iau de Guvern, asta înseamnă că trebuie să accept ca ei să fie trași la răspundere pentru cum aleg eu să mă poziționez în raport cu Executivul? Tatăl meu a fost atenționat asupra ultimei mele postări și aparent unii dintre dumneavoastră susțineți cu tărie că gestul meu a fost arogant și că pe mine mă dau banii afară din casă”, susține Pup, fostă președinte CNE, actual studentă la Universitatea de Vest din Timișoara.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...