spot_img
27.4 C
București
sâmbătă, august 20, 2022
AcasăhighlightElena Udrea sustine ca este urmarita de serviciile secrete

Elena Udrea sustine ca este urmarita de serviciile secrete

-

Elena Udrea a postat marti dupa amiaza pe facebook un mesaj din care reiese ca ar fi urmarita de serviciile secrete.

- Reclama -

POSTAREA ELENEI UDREA:

Sa vedeti intamplare… Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj sa spuna lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit si despre practica de supraveghere neoficiala a celor incomozi, dar si de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile asa zis romantice, care se aseaza langa masa ta, spre care orienteaza un frumos buchet de flori Philips.
Am stat putin, iar cu cinci minute inainte sa plecam a venit o domnisoara care s-a pus la masa de langa noi. Cand am dat sa iesim din locatie, ne-am intersectat cu un tanar inflacarat care ducea ca pe un steag o varza de aranjament floral, grabindu-se catre domnisoara de mai devreme. Intamplarea face ca unul din colegi s-a intors dupa nici cinci minute sa isi ia telefoanele uitate pe masa. Ce sa vezi, cuplul tocmai reunit lasase balta intalnirea si plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...