spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăhighlightElena Udrea o acuză pe Roberta Anastase

Elena Udrea o acuză pe Roberta Anastase

-

Toate atributiile mele erau delegate SG-ului, lui George Nastasia, care coordona efectiv activitatea institutiei, tinea legatura cu primarii, care erau beneficiarii fondurilor alocate de minister, vorbea cu constructorii care lucrau proiectele finantate de noi, semna in numele meu, imi prezenta propunerile de alocari bugetare etc. Eu eram plecata in teritoriu ori in afara tarii minim 4 zile pe saptamana. Ca el facea si intelegeri pe bani cu oamenii de afaceri nu ma mira, el insusi fiind om de afaceri, nu doar politician. A incercat procuroarea sa sugereze ca eu l-am numit, pe criterii politice, ca urmare el avea obligatii fata de mine, doar ca, ce sa vezi? L-a numit Primul Ministru, pe criteriu politic adevarat, dar nu la propunerea mea ci a Organizatie Prahova, a Robertei Anastase. Deci nu i-a tinut speculatia. Daca Nastasia avea obligatii politice, avea fata de PDL Prahova din care facea parte si care il sustinea, nu fata de mine, a afirmat Elena Udrea într-o postare pe facebook referitoare la procesul în care este implicată.

- Reclama -

Dupa sedinta de judecata de ieri am fost atat de obosita incat nu am putut sa mai scriu… A durat mult si a fost mai solicitant de cat ma asteptam. Vreo doua ore a dat declaratie Stefan Lungu, care a lamurit ca nu am nicio legatura cu faptul ca el a primit niste bani de la Gardean, prietenul de ani buni al lui Lungu. Acuzatia la adresa mea in aceasta speta este ca eu!!! am luat mita, in conditiile in care nimeni nu zice asa ceva. Initial Stefan spusese ca din banii astfel incasati a platit ulterior si un banner la un eveniment al PDL Bucuresti, cand am fost aleasa presedinta organizatiei. In rest a povestit cum se intelesese cu Nastasia sa ia banii si cum 90% i-a dat lui prin fiul sau(care nici macar nu a fost audiat de procurori!!!!!!!!), Stefan oprindu-si 10%. In total ar fi vorba de 690.000 RON. Deci, nicio legatura cu mine! Dar ce sa vedeti, EU sunt acuzata de procurori de luare de mita!!! Deci, a lamurit cum a fost cu plata banner-ului respectiv, de care oricum habar nu aveam eu din ce bani se facuse, fiind obisnuit ca Stefan sa faca evenimentele pentru partid pe firma lui apoi partidul ii platea, mai afirmă Udrea.

Partea mai grea pentru mine a fost declaratia mea despre Ana Maria Topoliceanu, pentru ca mi-am amintit de cei 17 ani de prietenie care ne-au legat… Mda, prietenie, mai stie cineva astazi ce inseamna?, mai susține fostul ministru al Dezvoltării.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img