spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeElena Udrea: Mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier

Elena Udrea: Mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier

-

Fostul ministru şi fost candidat la preşedinţie Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online, după ce duminică a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID şi în care se lamentează că, deşi are anticorpi pentru că a trecut prin această boală, nu este primită în magazine sau restaurante, în timp ce vaccinaţii „au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot”.

- Reclama -

Postarea sa are peste 400 de comentarii, unul dintre internauţi comentând mesajul fostului ministru astfel: „Atunci se explică finanţarea terenurilor de fotbal în pantă. Jenant!”. În replică, Udrea a răspuns personal acestui comentariu, arătând că nu ea a finanţat terenul de fotbal construit în pantă şi menţionând: „ Opinii ale celor ca dvs. mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier”, conform news.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...