spot_img
5.2 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăhighlightElena Udrea, dezvaluiri din puscarie: Eram incuiata cu trei zăvoare, cu lacăte,...

Elena Udrea, dezvaluiri din puscarie: Eram incuiata cu trei zăvoare, cu lacăte, cu cinci rânduri de gratii

-

Elena Udrea face dezvăluiri inedite despre ce făcea în arest. Fosta şefă PMP îşi aduce aminte cu groază de mizeria din celulă, dar zâmbeşte când îşi aminteşte cum mânca seminţe cu deţinutele în timp ce se uita la televizor. Blonda se pregăteşte să lanseze o carte unde va pune pe hârtie toată experienţa celor 72 zile în cătuşe, transmite kanald.ro.

„Eram încuiate cu trei zăvoare, cu lacăte, cu cinci rânduri de gratii. Am ales patul de jos, erau paturile câte două suprapuse, patul din dreapta jos, acolo am şi rămas. A început calvarul într-o celulă de 9 metri pătraţi”, a mărturisit Elena Udrea pentru kanald.ro.

- Advertisement -

Cel mai mult au marcat-o pe Elena Udrea condiţiile din arest.

„Camera în care am stat, o să îi spun şi numărul pentru că au fost multe fabulaţii, camera 2P, camera de la parter, era o cameră de 9mp, cu un WC turcesc, fără uşă. Într-un colţ al camerei era WC turcesc, cu un duş deasupra şi fără uşă. Logica fiind, am înţeles eu că avea o logică, ca prin vizor să te vadă că nu îţi faci rău la WC. Celebra plimbare, care e obligatorie prin lege, se întâmpla într-o cameră de 20mp, cu pereţi cu 3 metri din beton, unde vedeai cerul printr-o plasă de Buzău. Era o mizerie cumplită”, a mai povestit Udrea.

- Advertisement -

„Era trezitul la 6, te trezeau zgomotele ingrozitoare ale celor trei zavoare cu care era inchisa o usa de fier, eram incuiate cu trei zavoare cu lacate si aveam vreo cinci randuri de gratii la geam in asa fel incat nu stiu la ce folosea fereastra ca oricum nu ajungeai sa o deschizi, pana in 7 era apelul”, a mai relatat Udrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img