Elena Udrea: Dacă pleacă Ponta si vine Predoiu cădem din lac în puț. Și Gorghiu are probleme

0
1093

Lui Victor Ponta i se întâmplă ce trebuia să i se întâmple, a declarat luni Elena Udrea. A făcut dosare lui Traian Băsescu prin procurorul general, acum se miră că are dosare penale, a mai spus Udrea.

Avem o problemă: pleacă Ponta și cine vine? Dacă pleacă Ponta și vine Predoiu cădem din lac în puț, Predoiu are probleme cu niște dosare disjunse. Dânsul e disjuns din dosarul Gala Bute. Dacă eu sunt vinovată în dosarul Gala Bute e vinovat și Cătălin Predoiu. Și Alina Gorghiu are niște probleme care se pot transforma în dosare, a susținut Udrea.

„Lui Victor Ponta i se întâmplă ceea ce merită, pe de o parte, și ceea ce era de așteptat, pe de altă parte. Toți cei care nu au ochelari de cal puteau să prevadă că se va ajunge aici”, a spus Udrea la ieșirea de la ÎCCJ, unde s-a prezentat luni pentru un nou termen în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru a mai precizat că premierul este „prea arogant și prea țâfnos pentru a înțelege rolul care ar trebui să-l joace în această perioadă, fiind al patrulea om în stat”.  „Nu poți să strigi peste tot Băsescu și Udrea la pușcărie și pe de altă parte să te plângi că ai un dosar care are ca scop răsturnarea actualei puteri”, a mai explicat Udrea.