Elena Udrea: ”Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti”

0

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publică, miercuri seară, o nouă fotografie în care apare împreună cu fiica sa şi povesteşte că i-a spus ”Capra cu trei iezi” dar recunoaşte că nu o mai ştie foarte bine. ”Dacă am scăpat de război, avem timp de poveşti”, scrie Udrea, în mesajul care însoţeşte fotografia, transmite News.ro.

”Wow…în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu… nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit «Capra cu trei iezi». Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reuşit capra să îi salveze până la urmă?”, scrie Elena Udrea, miercuri seară, pe Facebook, alături de fotografia în care apare alături de fiica sa.

Elena Udrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în roşu şi sunt aşezate pe covor, în faţa şemineului. De altfel, sunt aceleaşi ţinute pe care cele două le-au avut şi în ultima foografie, postată în 26 decembrie. Şi cadrul în care este realizată fotografia este acelaşi.