„Eu mă pot întoarce oricând, doar dacă motivele pentru care mi-a fost acordat refugiul dispar. Adică dacă în România am vedea că tot cei care au făcut aceste abuzuri sunt trași la răspundere, oamenii care le fac sunt înlocuiți din funcții, atunci aș putea să am un motiv să spun instanțelor de aici că au dispărut aceste motive, să am și dovezi și atunci pot să părăsesc acest teritoriu. Evident că eu asta îmi doresc să fac”, a declarat Elena Udrea vineri la Antena 3.

Elena Udrea a admis, în cadrul unei intervenţii la Antena 3, că de când a ajuns în Costa Rica a ţinut legătura în permanență cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

“De când sunt aici da, de câteva ori, dar prin mesaje pe telefon.”, a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a dat de înțeles acum 2 săptămăni la B1 într-un interviu în direct acordat lui Andrei Bădin la emisiunea Controverse că nu va mai reveni în România deoarece procesul Bute ar fi trucat. Fostul ministru se află în prezent în Costa Rica. 

Ea a citat în acest sens din filosoful Petre Țuțea.

Udrea a acuzat modalitatea în care se desfășoară procesul în cazul Bute în care în primă instanță a fost condamnată la 6 ani cu executare. Fostul ministru a acuzat că instanța nu a acceptat să se stabilească un prejudiciu pentru abuz în serviciu și nici să pună întrebări unor martori. Ea a mai acuzat mai multe ilegalități din dosar.

Ce încredere să am că sunt judecată corect? Pentru mulți e important să ajung la pușcărie. Eu nu aș vrea să îl citez pe Țuțea care spunea: cât de prost am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți, a declarat Elena Udrea.

Sunt nevinovată, mi-am făcut treaba ca ministru, a susținut ea.

Elena Udrea a acuzat în interviul acordat lui Andrei Bădin că ar fi o țință pentru Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi.  Ea a făcut mai multe dezvăluiri despre SRI și DNA.

INTERVIUL INTEGRAL CU ELENA UDREA:

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?