spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăDezvaluiriElena Udrea: Am fost acasă la Gabriel Oprea, erau întâlniri

Elena Udrea: Am fost acasă la Gabriel Oprea, erau întâlniri

-

Am fost o dată de două ori acasă la dl Oprea. Erau evenimente mai publice, dar nu aniversările despre care a spus. Veneau și se întâlneau. Atunci nu mi se părea neapărat nepotrivit. Erau foarte eterogene întâlnirile. La întâlniri în vie nu am participat. Erau oameni care nu toți erau prieteni, situația era rigidă. Eram pe grupuri, fiecare cu grupul lui. (…) La nicio petrecere de genul nu s-a dansat. (…)Veneau lideri politici cam de peste tot, a declarat sâmbătă seară la România Tv Elena Udrea.

” Cred ca sunt doua tipuri de asteptari, unii care vor ca alegerile sa fie trucate si altii care se astepta ca de la aceste dezbateri si cercetari sa aflam ca ar fi avut sistemul nu stiu ce rol in schimbarea rezultatelor alegerilor. Am fost acolo înainte și după alegeri, interesul este mare pentru unii, alții ar vrea să ascundă ceea ce s-a întâmplat în acea noapte din respectiva a ce s-a întâmplat la Oprea acasă. Votul nu a fost falsificat. ”, a spus Udrea despre întâlnirea din noaptea alegerilor acasă la Gabriel Oprea la care au participat şefii SRI de la aceea vreme, George Maior şi Florian Coldea, şi actualul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

” Pot spune când va veni vremea despre ce s-a întâmplat la alegerile din 2014, dar la cele din 2009, voturile erau în favoarea lui Traian Băsescu. Rezultatul a fost corect. Nu am fost de față în noaptea în care s-au întâlnit la Gabi Oprea acasă, mi-a spus și mie Dan Andronic. Nu știu ce s-a discutat decât ce ne spune Dan Andronic, dar știu de această întâlnire de la Gabi Oprea”. a mai spus ea.

„Dar când dna Kovesi a spus asumat că m-am întâlnit cu Alina Bica?!… Suntem prietene, nu aveam de ce să ne ferim. A spus că este inadmisibil ca un procuror să frecventeze oameni politici. Ei, uitați că viața a demonstrat ulterior că dânsa mergea în anturaj politic.”, a mai spus Elena Udrea, la România Tv, făcând trimietere la întâlnirea din seara alegerilor din 2009 de la Gabriel Oprea de acasă, unde șefa DNA a fost prezentă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...