Elena Udrea acuză jocul dublu al lui Tăriceanu

0
136
Elena Udrea iese din sediul DNA, urmand a fi condusa în arestul Politiei Capitalei, in Bucuresti, marti, 10 februarie 2015. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, marti seara, de procurorii DNA în dosarul Microsoft. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Ma bucur pentru domnul Tariceanu, ca a fost achitat intr-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel impotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnalisti ori patroni de presa etc. Din fericire, a avut sansa sa ii fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecatori de la ICCJ si care nu sunt controlati de catre SRI. Eu nu am avut aceasta sansa, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru ca nu vreau sa ii expun, a scris pe facebook Elena Udrea.

CE MAI AFIRMĂ ELENA UDREA:

Dar nu pot sa nu remarc ca revolta domnului Tariceanu exprimata in interventiile de la tv, impotriva abuzurilor facute de statul paralel este ipocrita, cat timp discursul dansului, foarte argumentat, corect si coerent altfel, nu a avut nicio urmare in anii de cand ne tot spune cat lupta dansul pentru drepturi si libertati. Spre exemplu, cel mai elocvent, domnul Tariceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader. Sa faca dreptate celor condamnati de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau in termen sa depuna Contestatie la executare si, care inca sunt in puscarii si se uita cu speranta la domnul Tariceanu, al doilea om in stat, cand vorbeste de luni de zile despre ordonanta reparatorie, care nu a mai venit…Ba chiar i-a luat apararea si ne-a spus ca el considera ca Toader a facut mult pentru consolidarea statului de drept.🤔 Si altele pe care nu le amintesc acum, pentru ca nu e spatiu suficient.
In concluzie, multe vorbe, putine fapte…ca de, e an electoral.