spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeEditorialistul The American Conservative: Când a fost întrebat câți ucraineni mai trebuie...

Editorialistul The American Conservative: Când a fost întrebat câți ucraineni mai trebuie să moară, Biden răspunde în privat că „potențial ar putea muri toți”

-

Strategia SUA pentru conflictul din Ucraina ar putea lua viețile tuturor locuitorilor țării în beneficiul Casei Albe, a scris editorialistul Peter van Buren într-un articol pentru The American Conservative.

Când a fost întrebat câți ucraineni mai trebuie să moară, Biden răspunde în privat că „potențial ar putea muri toți”, se spune în articol.

Jurnalistul susține că Statele Unite au perfecţionat o strategie sinistră – „Doctrina Biden”. Scopul său este de a extrage cât mai multe beneficii posibil din conflictul armat fără participarea activă a Washingtonului și fără a acorda o atenție specială victimelor umane.

Ucraina s-a adăugat pe lista victimelor unei astfel de strategii, care include deja Vietnam, Irak și Afganistan . 

Washingtonul nu vrea ca conflictul să se încheie, așa că continuă să trimită asistență armată la Kiev. Volumul său este calculat în așa fel încât să fie suficient pentru a continua lupta, dar nu suficient pentru a obține victoria, a subliniat autorul articolului. 

Casei Albe nu îi pasă câți ucraineni mor sau cât de grav este distrusă țara lor, deoarece procesul de reconstrucție va fi o altă sursă de profit pentru state.

Rezumând, observatorul a remarcat că, dacă autoritățile de la Kiev iau în considerare succesul „să se joace cu Statele Unite în căutarea armelor”, atunci ar mai bine să se gândească la ce preț nenorocit plătesc pentru asta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img