Echipa Sorinei Pintea: Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

0

Echipa fostului ministrul al Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat, miercuri seară, un mesaj pe Facebook în care cere justiţiei să facă dreptate în cazul fostului politician,  considerând că este inuman ca un om care suferă de o boală gravă să fie lăsat fără asistenţă medicală specializată. 

„Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă”, a transmis echipa Sorinei Pintea pe Facebook.

În mesajul postat echipa fostului ministrul al Sănătăţii menţionează faptul că nimeni nu a stabilit că aceasta este vinovată, iar adevărul va învinge. 

„Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor! Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge” , se arată în mesaj.