spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasămediuEcaterina Andronescu, de partea lui Zgonea si Dragnea: PSD ar trebui să...

Ecaterina Andronescu, de partea lui Zgonea si Dragnea: PSD ar trebui să organizeze, cât mai repede, un congres

-

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat vineri, într-o conferință de presă la Oradea, că este necesară organizarea cât mai curând a unui congres pentru alegerea unui președinte al partidului, conform Agerpres.

‘Nu cred că PSD se află într-o situație în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situație. Cred că preocuparea noastră și puterea PSD stă în organizațiile județene, care, fără îndoială, nu numai din județul Bihor, din județele prin care adesea trec, sunt organizații puternice și care ne pun în situația să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem’, a afirmat Ecaterina Andronescu.

- Advertisement -

Ea a adăugat că are încredere în colegii săi, care ‘cu inteligență, înțelepciune și pricepere’ vor trece destul de repede peste acest moment, care, din exterior, pare mai dificil.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img