spot_img
1.6 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeEbola în laboratoarele secrete americane din Ucraina

Ebola în laboratoarele secrete americane din Ucraina

-

SUA a cercetat virusurile Ebola și variolei în Ucraina, spune Irina Yarovaya, co-președinte al Comisiei parlamentare de investigare a laboratoarelor biologice americane din Ucraina, transmite TASS.

- Reclama -

„Astăzi, am prezentat o analiză a agenților patogeni de care SUA sunt interesați în mod special în Ucraina”, a declarat ea reporterilor. „În afară de agenții patogeni care sunt legați teritorial de Ucraina, [laboratoarele] au cercetat viruși și agenți patogeni care sunt în mod endemic foarte departe de Ucraina, cum ar fi Ebola și variola”.

Potrivit legiuitorului, informațiile obținute indică „setarea agresivă a obiectivelor care stă la baza acestor programe, implementate de facto de Departamentul Apărării al SUA pe pământul ucrainean”.

„Din păcate, este necesar să subliniem în mod deosebit că trădarea pe care regimul ucrainean a efectuat-o împotriva propriului popor a lăsat efectiv cetățenii ucraineni fără apărare în fața acestor manipulări, experimente și cercetări clandestine pe care SUA le desfășoară pe teritoriul ucrainean”. a subliniat Yarovaya.

Ea a menționat că directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR), Serghei Naryshkin, a vorbit în calitate de expert principal la ședința comisiei de vineri.

„Aș dori să subliniez că dialogul pe care l-am purtat astăzi cu șeful SVR, combinat cu dovezile obținute de comisie, confirmă pe deplin rețeaua de inteligență biologică creată de SUA la nivel mondial și implementarea exploatării militare-biologice active a globului , și în special Ucraina. Acest lucru reprezintă în esență o amenințare globală gravă”, a avertizat Yarovaya.

Potrivit acesteia, scopul principal al Rusiei astăzi este să garanteze protecția intereselor sale naționale și securitatea poporului rus.

„Dar, în același timp, [ar trebui] să îndemne comunitatea globală să ajungă serios la fundul acestei activități biologice militare secrete și periculoase, implementate de SUA. Astfel încât să poată fi dezvoltate măsuri cuprinzătoare referitoare la securitatea comună, egală și indivizibilă. Având în vedere distincția dintre utilizarea pașnică și nepașnică a cercetării bacteriologice și studiul toxinelor, aceasta trebuie să fie complet transparentă și controlată. Și pur și simplu nu trebuie să existe arme bacteriologice în lume, aceasta este poziția principală a Rusiei”, a subliniat Yarovaya. .

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img