spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeDupă eșecul moțiunii de cenzură, DIICOT a început urmărirea penală in rem...

După eșecul moțiunii de cenzură, DIICOT a început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de înaltă trădare, în urma plângerii lui Ludovic Orban împotriva lui Dăncilă

-

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală in rem pentru infracţiunea de înaltă trădare, în urma plângerii depuse de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.

- Reclama -

„La data de 07.06.2018 s-a început urmărirea penală in rem (cauza Dăncila/Orban) pentru săvărşirea infracţiunii prevăzute de art.398 Cod Penal (înaltă trădare) raportat la articolul 394 lit.b şi articolul 407 al.1 Cod Penal (divulgarea sectetului care periclitează securitatea naţională)”, a transmis DIICOT, joi.

În 6 iunie, procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, declara că în acest caz vor fi solicitate informaţii de la serviciile de informaţii, având în vedere că plângerea face referire la înaltă trădare, iar o parte dintre documentele pentru instrumentarea cazului vor fi solicitate de la Guvern.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...