spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăhighlightDupă Dragnea și Ponta atacă Curtea de Conturi: Milițieni

După Dragnea și Ponta atacă Curtea de Conturi: Milițieni

-

Vineri premierul Victor Ponta, dar și vicepremierul Liviu Dragnea, au atacat Curtea de Conturi. Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Beclean, județul Bistrița-Năsăud, cu ocazia inaugurării unui bazin didactic de înot, că programele derulate de ministerul pe care îl conduce au fost întârziate în ultimele luni din cauza controalelor „dese și multe” ale Curții de Conturi.

- Reclama -

Premierul Victor Pona a precizat, vineri, că instituţia de control la care s-a referit, joi, ca lucrând după „o cale miliţienească” este Curtea de Conturi, unde unii inspectori procedează ca în 1989 şi se opun alocării de bani pentru investiţii.

„Vreau să clarific acum: cei la care m-am referit ca urmând o cale miliţienească sunt unii inspectori de la Curtea de Conturi, care sunt ca în 1989. Noi vrem să dăm bani pentru investitii, ei zic să nu dăm bani pentru investiţii”, a spus Ponta.

În rapoartele anuale, Curtea de Conturi a semnalat diferite nereguli în alocarea de către administraţia centrală a unor bani pentru investiţii şi derularea acestor proiecte.Joi, prezent la bilanţul Consiliului Concurenţei, Ponta a felicitat instituţia pentru că a pus accentul pe prevenţie şi nu a urmat tendinţa altor structuri de a urma „o cale miliţienească”, structuri pe care el, în mod informal, le numeşte ca fiind ale „Republicii Socialiste România”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...