spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăAnalizeDupă ce anul trecut a avut o cifră de afaceri în creștere...

După ce anul trecut a avut o cifră de afaceri în creștere cu peste 29%, grupul UTI vrea să își valorifice activele imobiliare pe care nu le mai folosește

-

După ce anul trecut a avut o cifră de afaceri de 28,8 milioane de euro, în creștere cu peste 29%, comparativ cu anul precedent, grupul UTI vrea să valorifice activele imobiliare pe care le deține.

Astfel grupul dorește să se asocieze cu firme din domeniul imobiliar pentru a dezvolta proiecte. Grupul UTI deține mai multe active imobiliare pe care nu le mai folosește pentru companie în București, dar și în zone limitrofe care sunt interesante din punct de vedere imobiliar.

UTI, una dintre cele mai importante si inovative companii din România, a dezvoltat cu succes proiecte complexe, în România și în străinătate, care contribuie la creșterea calității și siguranței vieții locuitorilor orașelor, prin dezvoltarea unui portofoliu de soluții reunite sub umbrela SmartCity: soluții de management al traficului și al transportului public, soluții de siguranță publică și centre de management al situațiilor de urgență, soluții de protecție a mediului, soluții de reabilitare urbană, soluții eGovernment, infrastructură subterană de comunicații.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img