spot_img
24.3 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăcoronavirusDupă ce a anunțat coronavirusul în 2015, Bill Gates profetește că nu...

După ce a anunțat coronavirusul în 2015, Bill Gates profetește că nu s-a încheiat: Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze

-

Pandemia de coronavirus este departe de a se termina, a avertizat Bill Gates, spunând că ar putea exista încă o variantă care este „şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”.„Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”, a avertizat cofondatorul şi filantropul Microsoft pentru Financial Times, transmite Business Magazin.

Deşi nu doreşte să fie  „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este „cu mult peste 5%”.

„Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el, adăugând că „sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor”, transmite Sky News.

Bill Gates a avertizat la o discuţie TED în 2015 despre ameninţarea unui super-virus ce ar putea ucide 30 milioane de oameni în 6 luni.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img