spot_img
-1.5 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăcoronavirusDupă ce a anunțat coronavirusul în 2015, Bill Gates profetește că nu...

După ce a anunțat coronavirusul în 2015, Bill Gates profetește că nu s-a încheiat: Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze

-

Pandemia de coronavirus este departe de a se termina, a avertizat Bill Gates, spunând că ar putea exista încă o variantă care este „şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”.„Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”, a avertizat cofondatorul şi filantropul Microsoft pentru Financial Times, transmite Business Magazin.

- Reclama -

Deşi nu doreşte să fie  „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este „cu mult peste 5%”.

„Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el, adăugând că „sunt necesare urgent noi vaccinuri care să aibă efecte de lungă durată pentru a combate infectarea în viitor”, transmite Sky News.

Bill Gates a avertizat la o discuţie TED în 2015 despre ameninţarea unui super-virus ce ar putea ucide 30 milioane de oameni în 6 luni.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img