spot_img
1.1 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăActualitateDupă calificarea la EURO, jucătorii de bază ai naționalei vor primi undeva...

După calificarea la EURO, jucătorii de bază ai naționalei vor primi undeva până la 180 de mii de euro ca primă. RĂZVAN BURLEANU IA 100.000

-

Consilier al lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin a explicat la Orange Sport câți bani va încasa FRF și cum vor fi ei împărțiți. 

- Reclama -

Vorbim de aproximativ 10 milioane de euro pe care UEFA îi va băga în conturile FRF.

„Acum cred că se primesc în jur de 10 milioane de euro pentru calificare, probabil că același algoritm de la Euro 2016 va fi aplicat. La jucători s-a păstrat același sistem, din câte știu eu, la antrenori, la fel. Ultimii, cu voia dumneavoastră, pe listă vor fi angajații Federației, că așa a fost și data trecută” – Andrei Vochin, pentru sursa citată.

Conform playsport, un procent de 8% va fi alocat staff-ului administrativ. Vorbim de aproximativ 800.000 de euro, bani de care se vor bucura Răzvan Burleanu și ceilalți angajați de la Casa Fotbalului. 

Președintele FRF ar urma să primească o primă de aproximativ 100 de mii de euro, iar Radu Vișan (secretarul general al FRF) va încasa undeva la 70 de mii de euro. Va exista mai apoi o împărțire între șefii de departamente și subalterni. 

După calificarea la EURO, jucătorii de bază ai naționalei vor primi undeva până la 180 de mii de euro ca primă. 

Sumele vor diferi în funcție de minutele jucate și de gradul de implicare al jucătorilor.

Va fi o sumă de aproximativ 4 milioane de euro care va ajunge la toți jucătorii care au participat la preliminariile pentru Euro 2024 și la staff-ul tehnic. 

Fotbaliștii cu cele mai multe minute în această campanie sunt de departe Andrei Burcă (783 de minute), Radu Drăgușin (775) și Nicolae Stanciu (743), conform gsp.ro

Din banii pe care îi va încasa de la UEFA, FRF își va acoperi și cheltuielile din deplasările naționalei, precum și din organizarea meciurilor de pe teren propriu. Cu totul, undeva la două milioane de euro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img