spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriDupă 4 ani forțat de testul de paternitate Principele Nicolae recunoaște copilul....

După 4 ani forțat de testul de paternitate Principele Nicolae recunoaște copilul. DEZVĂLUIREA A FOST FĂCUTĂ ÎN EXCLUSIVITATE DE FLUX 24

-

O mărturisire ce vine la aproape 4 ani de la excluderea nepotului Regelui Mihai din linia de succesiune.În urmă cu trei ani şi jumătate, fostul principe Nicolae se afla în mijlocul unui scandal de paternitate. La acea vreme, o fostă colaboratoare a sa, Nicoleta Cîrjan, devenea mămica unei fetiţe, botezate Iris Anna – cel mai probabil după Regina Ana. Potrivit Nicoletei Cîrjan, tatăl micuţei refuzase orice implicare, iar ea şi-a asumat singură „sarcina şi creşterea copilului.

- Reclama -

Dezvăluirile despre copil au fost făcute exclusiv de FLUX 24.

La 4 ani de la excluderea sa din linia de succesiune, nepotul Regelui Mihai a declarat într-un mesaj postat pe contuld e Facebook că este tatăl copilului.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. 

Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. 

Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Nicolae al României, pe contul personal de Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...