După 30 de ani, PNL obține mai mulți deputați decât PSD în Teleorman. Actualitatea de Teleorman: Datorită implicării serioase a lui Cristi Barbu, care din funcția de secretar general adjunct al guvernului a reușit, într-un timp foarte scurt, să facă pentru județul Teleorman mai mult decât au făcut alții în ultimii ani

0

PNL Teleorman a obținut 3 deputați și un senator la alegerile de duminică, cu un plus de 2 deputați ca acum 4 ani.

Liberalii trimit trei deputați în Parlamentul României și datorită implicării serioase a lui Cristi Barbu, care din funcția de secretar general adjunct al guvernului  a reușit, într-un timp foarte scurt, să facă pentru județul Teleorman mai mult decât au făcut alții în ultimii ani, deși au ocupat posturi mult mai importante, notează Actualitatea de Teleorman.

Cu eforturi susținute, liberalii reușesc să echilibreze raportul de forțe pe scena politică din Teleorman, unde PSD a deținut supremația în ultimii 30 de ani. În urma votului exprimat de teleormăneni la Camera Deputaților, PSD obține 42,02% din voturile valabil exprimate, iar PNL – 39,27, rezultat ce le-a asigurat liberalilor poziția a treia la nivel național și 3 mandate de deputați din cele cinci care îi revin județului Teleorman, mai spune sursa citată.