spot_img
26.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeDupă 15 ani, Titu-Bâldana pe 4 benzi

După 15 ani, Titu-Bâldana pe 4 benzi

-

După 15 ani de promisiuni, iată că modernizarea DN7 Bâldana-Titu a intrat în linie dreaptă! Astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, am participat la semnarea contractului având ca obiect „Proiectare și execuție lărgire la 4 benzi DN7 Bâldana-Titu”, a anunțat pe Facebook președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

- Reclama -

Valoarea contractului este de aproximativ 290.000.000 de lei în care sunt incluse proiectarea, dar și lucrările de lărgire ale DN7 pe o lungime de 21,4 km. În primele 6 luni se va efectua proiectarea, iar ofertantul are la dispoziție pentru execuție 20 de luni, garanția fiind de 120 de luni. Colaborarea Consiliului Județean Dâmbovița cu Ministerul Transporturilor și CNAIR a dat roade, dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene fiind prioritară atât pentru mine, cât și pentru echipa ministrului Sorin Grindeanu.Este încă un pas important pentru transformarea județului Dâmbovița din toate punctele de vedere: dezvoltare teritorială și creștere economică, noi oportunități pentru mediul privat, descongestionarea traficului rutier și siguranța în trafic, mai spune Ștefan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...