spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăMehedințiDRUMUL JUDEȚEAN DEVESEL - SCĂPĂU - STÂRMINA SE MODERNIZEAZĂ

DRUMUL JUDEȚEAN DEVESEL – SCĂPĂU – STÂRMINA SE MODERNIZEAZĂ

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea și modernizarea DJ 562, Devesel (Intersecție cu DN 56B)- Scăpău -Stârmina (Intersecție cu DN 56A), lucrare realizată de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene în cadrul Programului Regional S-V Oltenia.

Lungimea traseului ce va avea asfalt nou și toate lucrările care completează investiția pentru standarde foarte bune de trafic este de 12,670 km.

- Advertisement -

Astfel, se vor realiza rigole, trotuare, intersecții, accese la proprietăți, stații de autobuz, parcări, podețe și parapet metalic.

“Durata lucrărilor de execuție este de 24 de luni, dar am convingerea că se va realiza într-un timp mai scurt. La semnarea contractului de execuție, alături de reprezentantul constructorului, au participat senatorul Liviu Mazilu, primarul comunei Devesel, Valentin Popescu, colegii din PSD, consilierii locali și mai mulți localnici.Lucrarea este una importantă pentru comuna Devesel, completează celelalte investiții pe care Consiliul Județean le are în zonă, respectiv, DJ 564, Scăpău- Pătulele, dar și Primăria Devesel, astfel încât, la final, comuna să aibă toate drumurile asfaltate.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Advertisement -

Valoare contractului semnat astăzi este de 38 759 994,34, cu TVA.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img