spot_img
28.7 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăMehedințiDRUMUL JUDEȚEAN BALOTA - PLOPI, COMPLET ASFALTAT

DRUMUL JUDEȚEAN BALOTA – PLOPI, COMPLET ASFALTAT

-

Zilele acestea se finalizează procesul de asfaltare pe cel mai important drum pe care Consiliul Județean Mehedinți derulează anul acesta proiect de modernizare.

- Reclama -

Este vorba despre DJ 606A, Balota – Plopi, unde președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi.

“S-a turnat asfalt pe un sens de mers, pe toată lungimea, iar mâine se asfaltează și ce a mai rămas neasfaltat, pe celălalt sens. Sigur, urmează să se betoneze rigolele, să se realizeze accesele la proprietăți și al doilea strat de asfalt astfel încât, până la sfârșitul anului, să finalizăm acest proiect.Investiția este deosebit de importantă și pentru locuitorii din Dumbrava și Bâcleș care scurtează drumul până la Drobeta Turnu Severin în condiții foarte bune. De asemenea, beneficiari, în mod direct, sunt locuitorii din Izvorălu, Gvardinița și Plopi.Obiectivul este finanțat cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional (Componenta SUERD) și cu fonduri de la bugetul județului.Facem drumuri bune!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img